Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Experti In Perforari Beton

Membru Bizoo de 13 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Taiere structuri beton supradimensionate

0 stars: 0.00 din 0 pareri

$
Out Of stock
Descriere
Datorita apei pe care o folosim in procesul de taiere beton si care se poate capta prin diverse tehnici adaptate la conditiile specifice locului de executie, tehnologia cu disc diamantat asigura un finisaj neted si reduce substantial praful lasat in urma interventiei.

Cea mai avansata metoda de taiere a betonului – taiere structuri beton supradimensionate – are avantajul unei mari flexibilitati, iar firma noastra ofera cel mai bun raport cost pe metru de taiere. Pentru mai multe informatii cu privire la costuri orientative ale lucrarii dumneavostra va invitam sa ne contactati. In functie de complexitatea lucrarii, oferim solutii excelente pentru taierea si decuparea optima a structurilor din beton.

Lucrarile specifice de taiere beton cu disc diamantat executate de specialistii Davian Expert sunt: taiere beton usi si ferestre; taiere diafragma beton; taiere pardoseala beton; taiere pereti beton; taiere placa beton cu sustinere; taiere structura beton; taiere scari beton; taiere stalpi beton; taiere grinzi beton; taiere rosturi dilatare in pardoseala industriala, taiere structuri beton supradimensionate.

Principalul nostru scop este acela de a le oferi clientilor nostri cele mai eficiente servicii si siguranta. De aceea, tehnologia avansata si echipamentele sigure, performante pe care le utilizam ne permit realizarea operatiunii de taiere a betonului in profunzime si pe distante intinse, cu o viteza foarte mare.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura