Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Experti In Perforari Beton

Membru Bizoo de 13 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Taiere beton armat deschidere goluri usi si ferestre

0 stars: 0.00 din 0 pareri

$
Out Of stock
Descriere
Davian Expert executa lucrari de taiere diafragma beton armat pentru deschidere goluri usi si ferestre la preturi concurentiale. Folosim tehnologie de ultima ora cu disc diamantat!

Firma noastra are experienta in domeniul taiere beton pe piata internationala, cat si pe cea din Romania. Detinem cele mai avansate utilaje de taiere si taiem diafragma din beton folosind cea mai noua tehnica diamantata de pe piata. Dispunem de o logistica performanta pentru a oferi servicii la standarde inalte de executie.

Taierea diafragmei de beton se realizeaza folosind cea mai noua tehnologie cu discuri diamantate. Taierea de realizeaza cu racire pe apa, fara vibratii, fara zgomot si fara nicio urma de murdarie sau praf. Lipsa vibratiilor fac taierea diafragmei de beton sa se realizeze cu precizie si cu un nivel de zgomot foarte redus. Taierea diafragmei de beton se executa cu masini de taiat cu disc diamantat compuse din elemente usor de asamblat. Ele pot fi montate aproape oriunde, chiar si in zone sau spatii greu accesibile. Au posibilitatea de a taia pana la adancimi de 930 mm.

Pentru ca folosim cea mai performanta si avansata tehnologie de taiere beton putem executa atat taieri pe verticala, cat si taieri pe orizontala pentru largiri goluri de usi si ferestre. Masinile de taiere cu disc diamantat sunt compuse din elemente usor de asamblat. Acestea pot fi montate aproape oriunde, chiar si in zone sau spatii greu accesibile, avand posibilitatea de a taia pana la adancimi de 930 mm.

Echipele noastre de executie sunt constituite din specialisti calificati in taiere beton. Experienta lor in acest domeniu determina o executie sigura, controlata, ireprosabila si de calitate superioara. Exigentele sporite in selectia membrilor ce compun echipele noastre de executie au facut ca in prezent firma Davian Expert sa reuneasca profesionisti in domeniu, specialisti in taiere beton.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura