Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Experti In Perforari Beton

Membru Bizoo de 13 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Taiere placa beton cu sustinere cu disc diamantat

0 stars: 0.00 din 0 pareri

$
Out Of stock
Descriere
Lucrarile specifice de taiere beton cu disc diamantat executate de specialistii Davian Expert sunt: taiere beton usi si ferestre; taiere diafragma beton; taiere pardoseala beton; taiere pereti beton; taiere placa beton cu sustinere; taiere structura beton; taiere scari beton; taiere stalpi beton; taiere grinzi beton; taiere rosturi dilatare in pardoseala industriala.

Folosind o gama completa de utilaje tehnologice avansate si cele mai noi de pe piata, tehnica noastra de taiere in beton ne permite efectuarea oricaror lucrari de sectionare, taiere sau decupare a unei placi de beton cu sustinere. Datorita dimensiunilor reglabile si a puterii de taiere, echipamentele de taiere folosite pot sectiona in beton orice tip de placa, iar prezenta armaturii nu mai prezinta niciun impediment.

Avantajul sistemului de taiere cu disc diamantat folosit de noi consista in rapiditatea cu care se desfasoara activitatea de taiere, lipsa vibratiilor, inexistenta rezidurilor, zgomotul foarte redus, faptul ca nu se produc socuri sau vibratii in structura de rezistenta a cladirii, precizia ridicata a procesului de taiere si timpul scurt de executie.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura