Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Experti In Perforari Beton

Membru Bizoo de 13 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Taiere beton cu fir diamantat

0 stars: 0.00 din 0 pareri

$
Out Of stock
Descriere
Taierea cu fir diamantat este o tehnica de taiere beton folosita pentru indepartarea unor sectiuni masive de structura – grinzi si stalpi, fundatii, pereti, plansee, structuri supradimensionate, scari, realizarea de goluri in pereti de beton cu grosimi foarte mari.

Aceasta metoda performanta de taiere este recomandata in cazurile unde taierea cu discul diamantat nu se poate aplica. Se pot taia grosimi impresionante de beton si poate fi utilizata la operatiunile de demolare controlata si pentru a taia blocuri masive de beton.
In procesul de taiere cu fir diamantat, gradul de armare a structurilor din beton nu reprezinta un impediment. Aceasta tehnica avansata permite sectionarea oricarui tip de structura.

Datorita avantajelor tehnico-economice pe care le ofera, taiere beton cu fir diamantat este un procedeu aplicat in cadrul lucrarilor de demolare a structurilor de constructii, inclusiv a celor aflate in imediata vecinatate a altor cladiri sau utilitati.
Operatiunea de taiere cu fir diamantat este controlata si supravegheata de operatorii nostri specializati in taiere beton.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura